About Me

Extraordinary meets minimal

Van kinds af aan ben ik al creatief en mijn ondernemerschap kwam tot uiting toen ik in de snowboard-wereld belandde. Deze creatieve-wereld staat open voor alles wat nieuw is en het kan niet extreem genoeg. 

Mijn gevoel voor ruimtes kon ik ontwikkelen op de kunstacademie in Utrecht. Het was ook daar dat ik ontdekte dat ik enorm enthousiast word van ruimtes en het idee wat je er allemaal mee kan! De beleving die je de bezoeker kan geven, is het verhaal dat jij uit wil stralen. Dit komt vooral naar voren in horeca omgevingen en dit is dan ook het vlak waar ik mij in wil specialiseren. 

Daar tegenover staat je eigen leefomgeving, de ruimte waar jij elke dag bent en helemaal jezelf kan zijn. Deze ruimte straalt uit wie jij bent en is jouw oase van rust. Ik wil graag jouw thuis ontwerpen. 

Tijdens mijn projecten werk ik graag nauw samen met de opdrachtgever, op die manier wordt het verhaal het beste overgebracht in het ontwerp. Het is jouw beleving die we gaan vangen en tot stand brengen. Mijn werk varieert van advies tot een geheel project. 

Word je enthousiast van mijn verhaal? Neem dan contact op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Interior architecture studio

 

Foto door Joelle de Vries | joelledevries.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!