Workshops

Workshop Boekbinden – Uitgeest

Op een prachtige locatie, in de Genieloods

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van prachtige papieren en technieken om op een makkelijke manier boekjes te maken. Je gaat ze zelf ontwerpen en maken met de mooiste papieren.

Aanmelden kan via de website van Ingrid Roos:

ingridroos.nl

Interieur Design workshops – Uitgeest

Op een prachtige locatie, in de Genieloods

Mag jouw interieur een frisse wind gebruiken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Met deze workshops laat ik je stap voor stap zien hoe je dit aanpakt. Zodat je vervolgens zelf aan de slag kan om je droom interieur vorm te geven!

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Ingrid Roos:

ingridroos.nl

Textiel maakplaats – Eindeloos Textiel

Eindeloos Textiel is onderdeel van de FluXus Plus Activiteiten, de creatieve maakplekken waar begeleiders samen met de deelnemers onderzoeken en experimenteren.

Hier komen textiel gepassioneerden samen die willen experimenteren, door ontwikkelen, materiaalonderzoeken en -vormgeven. Oude ambachten in een nieuw jasje en nieuwe, moderne technieken komen voorbij. We delen kennis, leren anders kijken en proberen nieuwe technieken om jouw talent te ontwikkelen.

Op dit moment werken we met het thema hitte, hier geeft ieder zijn eigen draai aan. Kijk voor de volgende maakavond op de onderstaande link of volg ons op Instagram: eindeloos.textiel.fluxus

fluxus.nl/eindeloostextiel

Workshop Boekbinden – Nijkerk

Tijdens de cursus gaan we twee boekbind-technieken behandelen verdeelt over twee lessen. We starten met de meest makkelijke manier namelijk het stikken met naald en draad. Vervolgens gaan we werken met de Japanse bindwijze. 

Beide lessen starten we met een oefenboekje, op die manier kan je oefenen en fouten maken. Daarna maak je een mooi boekje met zelf gekozen materialen. Aan het eind van de cursus heb je dus twee zelf gemaakte boeken.

7 en 14 november 2020 | 13:00 – 16:00 uur | GEANNULEERD

Aanmelden gaat via de website van De Brink:

debrink.org

Interieur Design Cursus

6 lessen

Na het succes van de eerste reeks lessen ga ik ook weer in 2020 een cursus starten. De datum is nog niet bekend, maar schrijf je alvast in om zeker te zijn van een plekje!

De cursus wordt gegeven bij FluXus in Zaandam, zie de link voor meer informatie. Hier kan je je ook aanmelden.

fluxus.nl/interieurdesigncursus

Sketch-up

individuele lessen

Wil jij leren 3D tekenen met Sketch-up? Het is een gratis programma van Google en makkelijk te leren. Samen nemen we alle mogelijkheden door en leer ik je omgaan met het programma.

Voor meer informatie mail naar info@michellebuitink.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!