Bink Rooftop, Den Haag

Bink Rooftop

Den Haag | Assistent ontwerper

Bink bevindt zich op de 5e verdieping van het markante gebouw op het Binckhorst terrein, vlak achter het centraal station van Den Haag. Van origine is het gebouw in 1918 voor de PTT ontwikkeld en werden hier de telefoons in elkaar gezet. Op de bovenste verdieping bevond zich de kantine die direct de grootste van Den Haag werd. Nu is er een heel eigentijds concept in geplaatst, namelijk een rooftop-venue waar iedereen welkom is. Hier kan je terecht voor een kopje koffie of om nog wat danspasjes te maken laat op de avond.

Het concept van het interieur houdt het midden tussen een scene van Wes Anderson en de beleving van een circus. Door te kiezen voor moderne pastelkleuren in combinatie met velours en bewerkte glazen lampen, is een uitnodigende en kleurrijke sfeer ontstaan.

Tijdens dit project lag mijn verantwoordelijkheid bij de 2D- en 3D-visualisatie van het ontwerp en was ik aanwezig bij beslissende gesprekken over het eindconcept. Dit was wederom een geslaagde samenwerking met horecaondernemer en -ontwerper Didier Prince.

binkrooftop.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!