Stage, Wink

WINK

Stage | Utrecht

Tijdens mijn opleiding aan de HKU heb ik een half jaar stage gelopen bij WINK. WINK is een bedrijf dat belevingen ontwerpt, denk hierbij aan festivals, winkels, modeshows, stands en andere events. Ik heb daar veel geleerd over de snelheid van het ontwerpen in dit vakgebied en de verschillende taken binnen een project.

Tijdens dat festival seizoen kon je een overnachting in de Casa Bacardi winnen op het desbetreffende festival. Deze slaapkamer heb ik geschetst en geholpen met de invulling. Tijdens Amsterdam Open Air heb ik geholpen met het verzamelen en opbouwen van de slaapkamer.

Camping De Lievelinge is van de eigenaren van WINK en was in de opstartfase. De glamping begon vorm te krijgen met nieuwe units die je kan huren in Het Lingebos. Ik heb mij bezig gehouden met het ontwerpen van de keuken en geassisteerd met het vormgeven van de Pipowagen. Denk hierbij aan kleuren en materialen kiezen.

Aan het eind van de stage werkte aan het Bread and Butter Berlin event. Dit bestond uit op kantoor details uitwerken en op locatie helpen met opbouwen. Vervolgens mocht het event bezocht worden.

welcometowink.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!